Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 13 » Зустріч з ЦК "Азов" Закарпаття.
17:55
Зустріч з ЦК "Азов" Закарпаття.

Сьогодні, 13 вересня, ЦК “Азов” Закарпаття провів урок патріотизму в Ільницькій школі-інтернаті. img_9184Провів урок колишній боєць полку “Азов”, а нині активіст ЦК “Азов” Закарпаття – Юрій Павлюкович.
У великому залі школи зібрались учні та педагоги, Юрій розповів слухачам про історію українського націоналізму, про те, як виникла молитва українського націоналіста. Багато часу Павлюкович присвятив саме сьогднішнім подіям, які відбуваються на Донбасі. Юрій розповів учням школи про те, як створився “Азов”, про бої та перемоги підрозділу.
Треба сказати, що відчувалась спорідненість між азовцем та дітьми, адже сам Юра являється вихованцем Канівської загальноосвітеньої школи-інтернату, після зінчення котрої пішов здобувати вищу освіту за спеціальністю “Історія”, але через війну на Сході України Юрій закинув навчання і пішов на фронт та став доброволцем “Азову”.
Зараз Юрій Павлюкович поновився в університеті, щоб після закінчення війни стати педагогом та навчати дітей правдивої історії.
Вже традиційно “азовці” в Ільницьку школу інтернат прийшли не з пустими руками, а принесли невеликі подарунки, а саме різні канцтовари: зошити, ручки, олівці, альбоми для малювання. Але саму велику радість дітлахам принесли закладки для книг з символікою ЦК “Азов” Закарпаття та текстом молитви українського націоналіста.
Як говорить Юрій Павлюкович: “Дивлячись в очі цих хлопчиків та дівчат, я хочу повернутись на фронт, щоб здобути нарешті перемогу в цій війні, і вигнати раз та назавжди путінську орду з України, щоб ці діти ніколи не знали звуку та запаху війни.”

img_9182img_9191img_9196img_9216img_9217

Переглядів: 412 | Додав: marimatiko956666 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: