Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Вітаємо ювілярку з 50-ти річчям.
13:22
Вітаємо ювілярку з 50-ти річчям.

Жінка, віддана серцем улюбленій справі. 

Для одних школа – це просто робота, для інших – покликання. А для Тетяни Володимирівни Олексій школа – це її життя. 
Сонячного серпневого дня 1985 року переступила поріг Ільницької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів молода, гарна дівчина, педагог дитячих душ - Олексій Тетяна Володимирівна. 
І, мабуть, тоді й не здогадувалась, що у цій школі пройдуть її найкращі роки, що залишиться тут назавжди. 
Енергійну, розумну вчительку відразу полюбили учні, батьки й колеги. Прекрасні, як казка, уроки, вечори відпочинку, організовані нею на високому рівні. 
Толерантність, працьовитість, гуманність, невичерпна енергія привели Тетяну Володимирівну до нової сторінки в її біографії. В 2012 році вона очолює колектив школи. На цій посаді розкрився її талант. Великий педагог В.О.Сухомлинський стверджував: « Ти тоді справжній учитель, коли слово «іди» можеш сказати 30 разів з іншою інтонацією». Так і Тетяна Володимирівна досконало володіє цим даром. 
М'яка душевність, уміння вислухати, співпереживати, щире бажання допомогти – якості за якими знають Тетяну Володимирівну. Ця мудра жінка наділена неабиякими організаційними здібностями керівника, успішна у своїй улюбленій справі, наділена високою педагогічною етикою у ставленні до педагогічного, дитячого, обслуговуючого та батьківського колективів, а головне – безкорислива. До її слова завжди прислухаються. Користувалася к користується повагою серед колег свого закладу, закладів району. Її люблять діти, вона вміє підібрати свій ключик до кожної дитини, до кожного сердечка. 
Тетяна Володимирівна володіє педагогічним талантом, який з роками тільки розквітає. Вона постійно вчиться, багато читає. На столі директора завжди на видному місці педагогічні видання, свіжі газети. 
Ювілярка гарна господиня, любляча мама і добра бабуся для онука Василька. Пишається донечкою турботлива мама Марія Іванівна. 
Свого часу молода вчителька дослухалася до порад старших колег. Сьогодні ж до її слів дослухаються молоді вчителі, для яких вона є добрим і мудрим наставником. 
Тетяна Володимирівна докладає чимало зусиль для розвитку школи, вміє згуртувати навколо себе однодумців. 

2 липня ця прекрасна жінка, віддана серцем улюбленій справі, святкує ювілейний день народження. 
Шановна імениннице, вітаємо Вас і зичимо невичерпного здоров'я, невсипучої енергії, нових творчих здобутків і особистого успіху, миру, добробуту у родині. Бажаємо, щоб у ваших помислах і діях й надалі панувала мудрість, а у серці – добро і тепло людської вдячності. 
З повагою і шаною, колектив Ільницької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 338 | Додав: marimatiko956666 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: