Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Рейд-вивчення умов проживання
15:25
Рейд-вивчення умов проживання

    11 жовтня 2013 року класними керівниками та вихователями Ільницької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів було проведено рейд-вивчення умов проживання та атмосферу спілкування у сім'ях вихованців нашої школи.

  В результаті проведеної роботи виявлено, що більшість сімей наших учнів знаходяться у складних життєвих обставинах. А саме:  у батьків немає постійного місця роботи, стабільної фінансової підтримки сім'ї з боку держави. Через це  - проживають у пристосованих приміщеннях, на тимчасові заробітки в односельчан. 

   Матеріально-побутові умови проживання є незадовільними, відсутні елементарні зручності.  Є батьки, які не в повній мірі виконують свої батьківські обов'язки, ведуть нездоровий спосіб життя, не є прикладом для наслідування.  

        


          Чи не краще таким дітям навчатися в інтернаті?  Адже в нашій школі створено всі умови для  навчання, виховання та проживання таких дітей  поки держава подбає за їх «світле»  майбутнє.    

  Вважаємо, що першочерговим завданням нашої держави  повинно бути  майбутнє наших дітей.                                                                                              

Переглядів: 547 | Додав: dGeka | Теги: Закриття Ільницької школи-інтернат, закриття інтернатів, реорганізація Ільницької ЗОШ-інтерн, реорганізація Ільницької школи-інте | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0