Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 24 » ДЛЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НЕМАЄ НЕМОЖЛИВОГО
14:42
ДЛЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НЕМАЄ НЕМОЖЛИВОГО

         Немає на нашій землі людини , яка б не горнулася до Святого Миколая . Ми звертаємося до нього зі своїми потребами , проханнями , бо знаємо , що він може подати нам руку допомоги . Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день . Бо Чудотворець Миколай піклується про них , направляє на правильну дорогу . День Святого Миколая – це найулюбленіше народне свято . По всій Україні діти пишуть листи Святому . У них розповідають про свої мрії і бажання . Написали листи і наші вихованці.
             В силу життєвих обставин , діти , як найбільшого дива чекали уваги Святого Миколая . Дива не могло не статися ! Святитель сотворив чудо руками небайдужих людей . 
Це : народний депутат України Балога П.І., депутат обласної ради Добромільський П.П., голова Іршавської РДА - Горін О.В., голова районної ради – Симканинець В.А., депутат районної ради - Савко Є.І., начальник відділу освіти Іршавської РДА – Яцканич Є.М., релігійна громада церкви адвентистів сьомого дня с.Ільниця, Іршавське молодіжне братство на честь Предтечі Господнього Іоанна, голова братства ієромонах Агапіт, прихожани Свято-Іллїнського храму в м. Іршава Управління патрульної поліції м.Ужгород , волонтери БФ «Подаруй дитині свято» м.Ужгорода, учасники щорічної благодійної акції акції « Купи зустріч – подаруй дитині свято» м.Ужгород, керівництво, викладачі та студенти економічного факультету УжНУ, громадська організація «Цивільний корпус «Азов» - Закарпаття» - Швец В.В., Дідич М.М., учні Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 2, Іршавська ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів, Служба у справах дітей Іршавської РДА, Іршавський РВ національної поліції України в Закарпатській області, Міні-пекарня «PARADISO» м.Іршава, ПП Бобик В.В., Штефаньо Василь, Генріх Пфістер, мешканці с.Ільниця- М.Синетар, Н. Гордубей, ПП Пузирна Г.П.,завідувач пекарні с.Ільниця, ТОВ «Галафарм» - Шаповал Оксана та багато інших, не байдужих до долі дітей, людей. Дітки , які висловили в листах свої побажання , отримали великі подарунки . Не тямивши себе від щастя , учні не могли вимовити слів подяки . Бо були несподівано вражені , що їхні мрії здійснилися і у пакунку те , що бажали найбільш за все .
Щиросердечно, від імені батьків, учнів та педагогів, дякуємо цим добрим, безкорисливим людям за радість свята. Нехай Всевишній дарує Вам довгі і щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого дня з користю для людини .
З повагою вихованці, колектив педагогів, батьки та директор КЗ ЗСО «Ільницька гімназія».

      

Переглядів: 399 | Додав: marimatiko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: